Bel ons: 020 - 640 33 06020 - 640 33 06
( MA t/m VR 09.00 - 18.00 uur )

Home | Over ons

Over ons

 

Amsterdams Vastgoed Beheer

AVB is in 2007 opgericht als bouwkundig/ vastgoedadvies bureau. AVB beschikt over een ervaren team van restauratie-, renovatie- en vastgoedspecialisten. Met dit team is AVB gespecialiseerd in het aanvragen van vergunningen en het opstellen van adviezen.

Gezien Amsterdam en omstreken vele monumenten kent hebben wij hier veel ervaring mee. Dit geldt niet alleen voor bouwkundige en vergunningskwesties, maar ook vraagstukken zoals de financiering en aftrekbaarheid van het onderhoud. Wij kunnen u begeleiden bij de financieringsaanvraag bij het NRF (Nationaal Restauratie Fonds) en bepalen welke onderhoudskosten u wel en niet mag aftrekken bij de Belastingdienst.

Wij werken met een uitgebreid team van partners waar wij al vele jaren mee samenwerken. Hierdoor kunnen ook onze partners net dat extra stukje service geven. Onze partners bestaan o.a. uit constructeurs, milieudeskundigen, planologen, makelaars en notarissen.

AVB heeft door zijn grote diversiteit aan diensten een zeer divers vast klantenbestand. Onze klanten bestaan veelal uit particulieren, VvE’s, makelaars, ontwikkelaars, beleggers, notarissen en aannemers.

Graag verwelkomen wij u bij ons op kantoor of bel ons voor een vrijblijvend advies !

Amsterdam 1955 Amsterdam 1955