Bel ons: 020 - 640 33 06020 - 640 33 06
( MA t/m VR 09.00 - 18.00 uur )

Home | Projecten | Industrieweg

Industrieweg

Voor meer projecten zie:

Publicaties Gemeente Amsterdam (AVB)

 

Het project op de Industrieweg te Duivendrecht bestaat uit een tweetal eigentijdse en smaakvol vormgegeven bedrijfsgebouwen met (eigen) parkeergelegenheid voor (elektrische) auto’s, motoren en scooters voor de deur. Luxe architectuur en dito materialisatie zorgen voor een strakke en moderne uitstraling.

De oppervlaktes van de units variëren van 117 m² tot 311 m². Aan de voorzijde van het bedrijvenpark worden 4 luxe gedetailleerde kantoren gerealiseerd. Achter de elektrische poort bevinden zich 17 bedrijfs-/ kantoorunits. De kantoren en bedrijfs-/ kantoorunits zijn zo ingedeeld dat het bedrijvenpark een integrale beleving geeft aan de gebruikers. De binnenplaats zorgt voor een goede bereikbaarheid van de verschillende bedrijven en maakt het gemakkelijk voor bezoekers om hen naar het juiste kantoor te leiden.

Door de gekozen constructie zijn mogelijkheden om units te combineren eindeloos. De begane grond heeft een werkhoogte van circa 4,25 meter. De bedrijfsruimte is toegankelijk middels een overheaddeur. Op de verdieping welke u bereikt via een eigen entree en rechte steektrap, is er gelegenheid voor het realiseren van bijvoorbeeld kantoren. De units zijn geheel naar eigen wens in te delen. De bedrijfsunits zijn ideaal voor opslag, showroom, productie- en kantoorruimte, maar ook voor distributie. Het project bevindt zich net buiten de grens van de milieuzone.

Door de ligging in Duivendrecht direct aan de Ringweg A10 van Amsterdam is het ook de perfecte locatie als hub om de stad vanuit te bevoorraden. Tevens ligt deze locatie buiten de milieuzone. Met de milieuzone zorgen gemeenten dat vervuilende auto's en vrachtwagens weg blijven uit het centrum van Amsterdam. Het voordeel van dit project is dat deze voertuigen zich naar deze locatie kunnen begeven. Vandaar uit kan er worden getransporteerd naar locaties binnen deze milieuzone. Het project biedt u alle randvoorwaarden om uw onderneming een extra impuls te geven. U hoeft enkel nog iets op de vloer te leggen en uw verlichting op te hangen. Uiteraard is het mogelijk om de units verder in te delen. Ook kunnen units worden samengevoegd. Dit kan desgewenst, afhankelijk van de voortgang van de bouw, in het bouwproces worden meegenomen.

render-industriewegindustrial-r-ok-26industrial-r-ok-1industrial-r-ok-2industrial-r-ok-3industrial-r-ok-4industrial-r-ok-5industrial-r-ok-6industrial-r-ok-7industrial-r-ok-8industrial-r-ok-9industrial-r-ok-10industrial-r-ok-11industrial-r-ok-12industrial-r-ok-13industrial-r-ok-14industrial-r-ok-15industrial-r-ok-16industrial-r-ok-17industrial-r-ok-18industrial-r-ok-19industrial-r-ok-20industrial-r-ok-21industrial-r-ok-22industrial-r-ok-23industrial-r-ok-24industrial-r-ok-25industrial-r-ok-27industrial-r-ok-28industrial-r-ok-29industrial-r-ok-30industrial-r-ok